The Bassets Craft Distillery Shop en Online Store

...gemakkelijker kunnen we het niet maken...Ons assortiment van verschillende gins is afkomstig uit onze eigen The Bassets Craft Distillery in Ruiselede. Ze laten het toe om klassiek te serveren met veel ijs, tonic en leuke garnituren. Maar zeker ook om er gastronomisch van te genieten, met lekkere tapas en natuurlijk een goed gezelschap. Ook zijn ze een perfecte basis om er de beste cocktails mee te maken.

Gin is geen hype meer. Het is een blijver! En wat maakt onze gin zo speciaal? Wel, het zijn echte Craft-producten. Enkel de beste biologische ingrediënten worden gebruikt voor onze spirits die gestookt worden in een kleine pot still met respect voor vakmanschap en traditie. Wat wil je nog meer.

 

Als u thuis de "Perfect Serve" wilt samenstellen, dan hebben we hier nog enkele weetjes voor u om mee uit te pakken bij uw vrienden en kennissen.

In Restaurant De Hoppeschuur is ook The Bassets Craft Distillery Shop te vinden. Hier kunt u niet alleen alle eigen producten van onze stokerij kopen, maar ook bijna alle destillaten die de Distillery voor derden heeft gecreëerd. Maar de Distillery heeft ook nog bijzondere afvullingen in petto, die enkel en alleen via The Bassets Craft Distillery Shop en Online Shop te koop zijn.

 

The Bassets Craft Distillery Webshop stelt u als consument en liefhebber van artisanale spirits   in staat al haar producten eenvoudig online aan te kopen en thuis te laten bezorgen. Gewoon lekker handig!
Uiteraard hebben we voor u ook enkele Super-Plus Deals. Hierdoor bespaart u euro's op uw aankopen. En dat is mooi meegenomen...

Ook de professionele sector kan via onze Webshop inkopen doen. Ga daarvoor naar onze site voor Professionals. Een verwijzing hier naar toe vindt u op elke productpagina.

 


- Onze Spirits -

...made by The Guys from the Distillery...


- Nieuwe Releases -


Bassets True Blue Gin - Harvest 2017 -
44% - 50 cl. (Release date: 10 April 2018)    De aloude regel dat uit een interessante samenwerking enkel interessante producten voortkomen, is onomstotelijk waar. Zo ook in dit geval.  Bassets True Blue Gin is ontstaan ... (meer lezen)
€ 44,50 € 39,50

- Onze Gins -


Alidor Oak Aged Cognac Barrel
48% - 50 cl.   Soms kan het een uitdaging zijn om eens iets anders te doen! Iets spannends! Misschien wel iets compleet anders...   Pieter Verhoye speelde, na het succes van de lancering van Alidor in 2016, met deze vrijmoe ... (meer lezen)
€ 58,00
Alidor Small Batch Gin
44% - 50 cl.    Alidor Small Batch Gin is een frisse kruidige gin samengesteld door chef Pieter Verhoye met groot respect voor zijn grootvader, naamdrager van deze bijzondere gin. Alidor Gin straalt iets klassieks, authentieks ... (meer lezen)
€ 46,50
Bassets Flanders Dry Gin
44% - 50 cl.   Bassets Flanders Dry Gin is geboren uit de passie van Hildegard en Bas van Ostaden om enkel het allerbeste aan de gasten van hun Eet & Brouwhuis De Hoppeschuur te Knesselare aan te bieden. En dat is hun gelukt. ... (meer lezen)
€ 44,50 € 39,50
Bassets True Blue Gin - Harvest 2017 -
44% - 50 cl. (Release date: 10 April 2018)    De aloude regel dat uit een interessante samenwerking enkel interessante producten voortkomen, is onomstotelijk waar. Zo ook in dit geval.  Bassets True Blue Gin is ontstaan ... (meer lezen)
€ 44,50 € 39,50
Cogétama Extraordinay Gin
44% - 50 cl.    Profiel: Citrus: + Kruidig: ++   Cogétama Extraordinary Gin is een ode aan een wel heel bijzondere sigaren ... (meer lezen)
€ 42,50
Estelle Gin
44% - 50 cl.   Op 1 januari 2017 opende Natalie Bekaert en Filip De Meyer hun gezellige brasserie Estelle in het centrum van het Oost-Vlaamse Vinkt, een gezellig dorp onder de rook van Deinze. En ter gelegenheid van deze heugli ... (meer lezen)
€ 46,00 € 42,50
Fields of Flanders
44% - 50 cl.   Respect, Remembrance en Peace zijn de kernwoorden die Fields of Flanders uitstraalt en wat ook op de prachtige afbeelding van het in glas gebrande etiket staat. De initiatiefnemer van dit bijzondere project is de ... (meer lezen)
€ 44,50
GauGin I
42% - 50 cl.   GauGin vindt zijn oorsprong in het kleine witte dorp Gaucin niet ver van Marbella, in het zonnige zuidoosten van Spanje. Hier heeft initiatiefnemer Paul Van den Heuvel een finca van ongeveer 16 hectaren groot. He ... (meer lezen)
€ 44,50
GauGin II
44% - 50 cl.   GauGin vindt zijn oorsprong in het kleine witte dorp Gaucin niet ver van Marbella, in het zonnige zuidoosten van Spanje. Hier heeft initiatiefnemer Paul Van den Heuvel een finca van ongeveer 16 hectaren groot. He ... (meer lezen)
€ 44,50
ICI Gin
44% - 75 cl.   Imagined by Fabien, Conceived by The Bassets, Inspired by Artéis & Co. That's ICI Gin. ICI Gin is een exclusief samenwerkingsproject tussen Fabien Gay van het champagnehuis Artéis & Co en Hildegard en Bas van The ... (meer lezen)
€ 65,00
Mandel United Gin
44% - 50 cl.   Mandel United Gin is een zeer frivole zomerse gin, exclusief gemaakt in opdracht van KFC Mandel United Izegem/Ingelmunster. Geen opkikkertje voor de spelers tijdens de match, maar wel een smaakmaker die op andere ... (meer lezen)
€ 40,00
Mille Gin Orange
44% - 50 cl.   Frédéric Boulez, geen onbekende in de wereld van dranken, is het creatieve brein achter Mille Gin Original en Mille Gin Orange. Met "Mille" in de merknaam beperkt Frédéric de batch tot 1.000 flessen per jaar. De ... (meer lezen)
€ 44,50
Mille Gin Original
44% - 50 cl.   Frédéric Boulez, geen onbekende in de wereld van dranken, is het creatieve brein achter Mille Gin Original en Mille Gin Orange. Met "Mille" in de merknaam beperkt Frédéric de batch tot 1.000 flessen per jaar. De ... (meer lezen)
€ 44,50
ParkLane Gin
40% - 50 cl.   ParkLane is een originele gin speciaal gedistilleerd voor Restaurant Park en Laan uit Sint Niklaas. De spirit werd samengesteld door zaakvoerder en ginkenner Patrick Lema. Zijn dochter en kunstenares Vicky Lema teke ... (meer lezen)
€ 44,50
Tanneke Gin
40% - 50 cl.   Tanneke Gin is een van de meest bijzondere projecten van The Bassets Craft Distillery. De grote animator achter deze charmante maar uitzonderlijke gin is de goedlachse Filip van Meenen. Tanneke vertelt het t ... (meer lezen)
€ 46,50
Tjop's Gastro BBQ Gin
44% - 50 cl.   De samenstelling van Tjop's Gastro BBQ gin is er een die niet over één nacht ijs is gegaan. Karel en Birger hadden hierover een duidelijke visie en die staken ze niet zomaar onder stoelen of banken. Het zo ... (meer lezen)
€ 44,50 € 42,50
Tomme Gin
44% - 50cl.   Dit is misschien wel de meest flamboyante gin die ooit door The Bassets Craft Distillery is gestookt. Achter Tomme Gin staat de even zo zeer flamboyante persoonlijkheid van José Vanbeselaere, eigenaar van het klas ... (meer lezen)
€ 42,50
Vrijmoed Gin
44% - 50cl.   Vrijmoed Gin is ontstaan uit de inspirerende samenwerking van sterrenchef Michaël Vrijmoed, sommelier Benjamin De Buck en The Bassets Craft Distillery. Het is een eeuwenoud gezegde dat "in de eenvoud, de scho ... (meer lezen)
€ 44,95

- Onze Jenevers -


Vrijmoed Jenever
38% - 50 cl.   "Dat jenever een beetje oubollig imago zou hebben is volledig onterecht. Het behoort net zo goed als bier tot ons Belgisch erfgoed", aldus Michaël Vrijmoed. Maar welke relatie heeft Michelin sterrenchef Micha ... (meer lezen)
€ 42,95

- Onze Likeuren -


Samaranth Liqueur XII
32% - 50 cl.   Soms ontstaan producten wel op een heel bijzondere manier en vaak ook geheel onverwacht. Zo ook was het geval met Samaranth Liqueur XII. Gefascineerd door het fenomeen "Freeze Destillation of Beer" (het bevriezen ... (meer lezen)
€ 32,50 € 29,50

- Onze Super-Plus Deals -


Bassets Super-Plus Deal
Bassets Flanders Dry Gin PLUS Bassets True Blue Gin - Harvest 2017 samen voor nog geen 75 euro. Dat is pas een Super-Plus Deal!
€ 89,00 € 74,95
Mille Gin Super-Plus Deal
Mille Gin Original PLUS Mille Gin Orange samen voor zo'n fantastische prijs. Dat is pas een Super-Plus Deal! ... (meer lezen)
€ 89,00 € 82,50
Vrijmoed Super-Plus Deal
Vrijmoed Gin PLUS Vrijmoed Jenever samen voor nog geen 85 euro. Dat is pas een Super-Plus Deal! ... (meer lezen)
€ 84,95