Vers is vers, je moet er zo je tanden in willen zetten.

Of het nu vlees, vis, groenten of fruit is.

Op dat punt geen consessies...


- MEAT -


Heeft u een allergie? Meld het ons!

 

Brouwerssteak Iers Hereford

(Met huisbier bereide Groene Pepersaus, Bearnaisesaus, Champignonsaus, kruidenboter)

Brouwerssteak Iers Hereford DeLuxe

(Foie gras, fris slaatje mat BaZijn vinaigrette)

Brouwerstartaar Iers Hereford (fris slaatje)

Ribe-Eye Iers Hereford

(Met huisbier bereide Groene Pepersaus, Bearnaisesaus, Champignonsaus, kruidenboter)

Ribe-Eye Iers Hereford DeLuxe

(Foie gras, fris slaatje mat BaZijn vinaigrette, met huisbier bereide Groene Pepersaus, Bearnaisesaus of Champignonsaus)

  

(Indien uw gezelschap meer dan zes genieters telt,

graag uw keuze per tafel beperken tot drie verschillende hoofdgerechten.) 

26.50

 

31.50

 

23.50

29.50

 

34.50

 

 



- FISH -


Heeft u een allergie? Meld het ons!

 

Kabeljauwhaasje (aubergines, bulgur, harrissa)

Gamba's (5 stuks, gegrild, kruidenboter, fris slaatje)

 

(Indien uw gezelschap meer dan zes genieters telt,

graag uw keuze per tafel beperken tot drie verschillende hoofdgerechten.) 

28.00

29.00

 



- SALADS -


Smokey Salad (eend met liqueur de Samaranth XII, gerookte paling, rode biet, appel)

Geitenkaas (in filodeeg, honing, cranberries)

24.50

23.00



- BURGERS -


Al onze Burgers worden geserveerd op onze eigen Bierbostelbroodje.

Speciaal voor ons gemaakt door Bakkerij Vercraeye uit Aalter met graan uit de Microbrouwerij.

 

Mexican Burger (Black Agnus Burger, maiscrème, guacamole)

Ierse Rib-Eye Burger (Rib-Eye Iers Hereford, buikspek, picklesmayonaise)

Veggie Madness Burger (humus, portobello, paprika)

 

20.00

24.00

22.00



- MENU -

Voor de echte genieters...

 

BIJ HET APERITIEF

TAPAS, geselecteerd door de chef, om samen van te genieten

 

ALS HOOFDGERECHT

Brouwerstartaar (fris slaatje, frietjes)

of

Smokey Salad (gelakte eend, gerookte paling, rode biet, appel)

of

Rib-Eye Burger (Rib-Eye Iers Hereford, buikspek, picklesmayonaise)

 

ALS NAGERECHT

Dessert van de chef (voor de zoete mondjes)

of

After-Dinner Cocktail (Hierbas On The Rocks)

 

OM AF TE SLUITEN

Koffie of Thee (met een proevertje huisgemaakte Limoncello)

 

46.50 euro pp

Deze menu is per tafel te nemen


- KINDERGERECHTEN -


Kaaskroketjes (2 stuks, geserveerd met frietjes, slaatje, ketjup/mayonaise)

Garnaalkroketjes (2 stuks, geserveerd met frietjes, slaatje, ketjup/mayonaise)

Vleeskroketjes (2 stuks, geserveerd met frietjes, slaatje, ketjup/mayonaise)

Frikandellen (2 stuks, geserveerd met frietjes, slaatje, ketjup/mayonaise)

Bitterballen (2 stuks, geserveerd met frietjes, slaatje, ketjup/mayonaise)

14.50

14.50

16.50

9.50

8.50



- DESSERTKAART -


 

Magnum (huisgemaakt, ijsvan blauwe bes, chocolade, granité gemaakt van Bassets True Blue Gin) 

Tarte Tin (omgekeerd appeltaartje met homemade rumlikeur, speculoos-ijs)

Ananas (gemarineerde homemade Limoncello, gegrild, amandel, vanille-ijs)

Dame Blanche (vanille-ijs, slagroom, chocoladesaus)

Kinderijsje (1 bolletje vanille-ijs, kleursnoepjes)

10.00

 

10.00

8.00

7.25

3.75