Meer dan 500 verschillende soorten Whisk(e)y

...we've got the right spirit...


...The right spirit is in the bottle you share...

Mout is al sinds het begin de rode draad in restaurant De Hoppeschuur. Van mout maak je bier, bierazijn, brood en heerlijke whisk(e)y! 

 

De Hoppeschuur staat intussen bekend om zijn ruime assortiment aan whisk(e)y's, komende vanuit alle uithoeken van de wereld. Zo is er bourbon en whiskey uit The States, heerlijk zachte whisky uit Zweden, eigenzinnige uit Friesland/Nederland, drie maal gestookte uit Ierland en natuurlijk een grote verscheidenheid aan klassiekers uit Schotland. Hoe kan het ook anders.

 

Het is echter nog twee jaar wachten op de whisky uit onze eigen stokerij. Want vanaf 2020 zal Bassets Finest Whisky of Flanders een feit zijn. Hierover meer op de site van The Bassets Craft Distillery.


Geniet na een heerlijke maaltijd in alle rust van één van de fantastische whisk(e)y's uit de meer dan 500 verschillende flessen tellende Hoppeschuur collectie. En mocht u onverhoopt geen keuze kunnen maken, dan helpt ons team u graag op weg om de juiste whisk(e)y te vinden die bij u past.